Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Hyvä suunnitelma

Olen katsellut urheilua monen muun suomalaisen tapaan. Se on pistänyt miettimään miten intohimoisesti suhtaudumme siihen.

Tunteet nousevat pintaan kun esim.  koripallopeliä on jäljellä kahdeksan sekuntia ja Suomi on kaksi pistettä häviöllä. On aivan kuin seuraava päivä olisi siitä kiinni, tekeekö suomi korin. Ajattele, jos suhtautuisimme yhtä intohimoisesti Jumalan suunnitelmaan elämässämme. Ajattele, jos suhtautuisimme yhtä intohimoisesti seurakuntaan. Niin, seurakunta on Jumalan ainut suunnitelma viedä evankeliumi maailmaan. Olemme uskovina hyvin tiukasti osana tuota suunnitelmaa.

 

Silti tuo Jumalan suuri ja ihmeellinen suunnitelma karkaa meiltä kauaksi ajatuksistamme. Annamme kaiken muun täyttää elämämme sisällön, vaikkapa urheilun tai jonkun muun. Sinänsä nuo yksittäiset asiat eivät ole pahoja, mutta ne eivät riitä kantamaan elämää kohti sitä päämäärää, joka on varattuna kaikille Jumalan suunnitelmassa pysyville. Seurakunta ei ole paikka, jossa käydään. Se on Jumalan suunnitelman työkalu ja Jumalan toiminnan konkreettinen toteuttaja maan päällä. Jokainen jäsen saa olla osana tätä ja kokea Jumalan läsnäolon todellisuutta ja vastustamatonta voimaa, joka ei ole tästä maailmasta. Kytkeydytään yhdessä Jumalan suunnitelman toteuttamiseen!

 

Jarmo